Maisto pramonei

Maisto ir pieno produktų gamyboje sunaudojami didžiuliai kiekiai vandens. Skaičiuojama, kad pagaminti vieną kilogramą produkto sunaudojama nuo keleto iki kelto šimtų litrų vandens. Vanduo naudojamas kaip tiesioginė arba antrinė žaliava, kaip technologinė priemonė prižiūrint įrengimus, gaminant, plaunant ir dezinfekuojant pakuotes bei tarą, šildant bei vėdinant patalpas ir pan.

Svarbiausi vandens kokybės parametrai maisto gamyboje yra organiniai junginiai, mikrobiologiniai rodikliai, vandens kietumas, geležies kiekis, netirpiosios dalelės. Todėl maisto gamybos verslui siūlome vandenį dezinfekuojančią įrangą, pilnai arba dalinai vandenį minkštinančią įrangą, geležies šalinimo įrenginius.

Vandens filtravimo sistemos

Skambinkite Pribus technologui pasitarti dėl jūsų vandens kokybės ir vandens filtrų parinkimo būtent jūsų įmonei.

 
maisto pram

Susisiekite su mumis

Ačiū. Jūsų žinutę gavome. Netrukus susisieksime su Jumis

Įvyko klaida. Nepamirškite pažymėti "Aš ne robotas"