Restoranams ir kepykloms

Kiekviename patiekale yra bent lašelis vandens. Gaminant maistą vanduo naudojamas kaip sudedamoji dalis, ir kaip gamybos proceso dalis. Įrodyta, kad vandens cheminės savybės persiduoda ir įtakoja patiekalo skonį, reguliuoja apdorojimo karštu būdu laiką. Tyras vanduo užverda greičiau, geriau atsiskleidžia prieskoniai. Naudodami kokybišką vandenį ne tik pagerinsite patiekalų kokybę, bet ir apsaugosite įrangą nuo kalkių. Kartu ženkliai sumažinsite karšto vandens savikainą, gerokai rečiau reikės taisyti įrangą, boilerius, indų plovimo mašinas. Taupiau naudosite buitinę chemiją, o kartu tausosite gamtą. Svarbiausia – savo svečiams siūlysite baltas staltieses, skaidrias taures, tviskančius įrankius. Ir žinoma, nepamirštamus purius kepinius, sodrias sriubas ir troškinius. Nes jei klientai liks patenkinti savo pojūčiais bei potyriais – grįš pas jus.

Vandens filtravimo sistemos >>

Pribus specialistai padės jums pasirūpinti vandens kokybe ir apsaugoti vamzdyną nuo kalkių nuosėdų, prailgti verslui gyvybiškai svarbios įrangos tarnavimo laiką.

 
restoranams-ir-kepykloms

Susisiekite su mumis

Ačiū. Jūsų žinutę gavome. Netrukus susisieksime su Jumis

Įvyko klaida. Nepamirškite pažymėti "Aš ne robotas"